Innovatiestage indienen

Innovatiestage indienen

Je kan je voorstel voor een innovatiestage indienen via ons online formulier. Ook als je geen specifiek project in gedachten hebt maar wel mogelijkheden ziet, kan je je bedrijfsgegevens hier invullen en kunnen geselecteerde student-kandidaten je contacteren.


Nadat je je innovatieproject hebt ingediend, ontvang je zo snel mogelijk een goedkeuring/afkeuring door onze interuniversitaire onderwijscommissie. Als het project wordt goedgekeurd, verschijnt het in de stagedatabank (enkel beschikbaar voor studenten wiens kandidaatstelling werd goedgekeurd) en kunnen onze ge├»nteresseerde studenten contact met je opnemen. 


Opgelet! Als je meerdere projecten wil indienen, zal je het formulier meerdere keren moeten invullen
(slechts 1 project per formulier mogelijk).

Indiening, invulling en vertrouwelijkheid

Innovatiestages kunnen op ieder moment ingediend worden. Houd er rekening mee dat de meeste studenten op zoek gaan naar een stage in de periodes juni-augustus (indien start in september) en december-januari (indien start in februari).


Wij kunnen niet garanderen dat elk project wordt ingevuld. Houd hiermee rekening bij het indienen van projecten die zich op een kritisch tijdspad bevinden.


De inhoud van de innovatiestages is altijd vertrouwelijk. Alleen studenten en coaches van het postgraduaat kunnen de inhoud raadplegen.